もぐもぶろぐ〜mogumoblog~

美味しいものを集めた雑記ぶろぐ

癖になる味。麺屋 麺ねむ留〜be addicted to this taste. Menya Nemuru~

どうも

Hello!

 

しずくです

I'm Shizuku.

 

今日は本郷三丁目にある麺屋 ねむ留に行ってきました!

Today, I went to the ramen shop NEMURU in Hongo San-chome.

 

この近くに職場があり、ラーメンが好きな私にとってはこのあたりのラーメンは制覇したいと思っています。

I love ramen and my workplace is around there, so I want to go all ramen shops around there.

 

数あるラーメン店の中でも私のお気に入りの一つがここです!

One of the favorite ramen shops I have ever visited is this one.

 

ramendb.supleks.jp

 

今回は一番おすすめされている濃厚烏賊煮干しラーメン(煮卵をトッピング)を注文しました。

This time, I ordered "Thick Squid Anchovy Ramen" (topped with a boiled egg) which is the most recommended in the shop.

 

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まず美味しいのがこのスープ!

First of all, I want to recommend this soup.

 

濃厚な烏賊煮干の入ったとろみのあるスープで、味は格別でした。

This thick soup made out of boiling squid anchovy was fantastic.

 

初めて食べた時は、この味に衝撃を受けたのを今でも覚えています。

I can recall that I was amazed at the deliciousness of the soup when I ate it for the first time. 

 

一口食べれば、海小屋を思い出すように海鮮風味が感じられ、

When you have a bite, you will be able to feel as if you are in a seaside cottage by the seafood flavor.

 

まさに漁師の生気の源や!みたいな味ですね。

This taste is just the source of fisherman's vitality.

 

近くに東大があるので、東大に立ち寄ったときには食べてみてはどうでしょうか?

 This shop is near the university of Tokyo, so please try this ramen when you drop in the university of Tokyo.

 

ではでは!

See you again!